Padellen bij TPV de Hulk

Padellen bij TPV de Hulk, sinds februari 2023 zijn de vier padelbanen bespeelbaar!

Na een ingrijpende verbouwing en herinrichting van ons park beschikt TPV de Hulk over vier prachtige padelbanen. Deze populaire sport, over komen waaien vanuit het Mexicaanse Acapulco, is nu ook te beoefenen vanuit het Hoornse Dwaalpark. 

Wat houdt het padellen bij TPV de Hulk nu precies in? Ten eerste maken wij bij de Hulk onderscheid in twee groepen, leden en niet-leden. Hieronder worden de opties tot het bespelen van de sport per groep beschreven.

Lid worden bij TPV de Hulk

 

Leden

Contributie

Om lid te worden bij TPV de Hulk betaal je een jaarlijkse contributie, deze betaal je medio januari, het lidmaatschap loopt van 1 april tot en met 31 maart het jaar daarop. Schrijf je jezelf op een later moment in het jaar in, dan wordt een contributie berekend vanaf de eerstvolgende maand tot 31 maart. Een lidmaatschap bij TPV de Hulk is all in (tennis en padel), en je betaalt hiervoor een jaarlijkse contributie van €160,00 (2024)

Padelbaan reserveren

Op het moment dat je lid bent bij de Hulk, ontvang je een bondsnummer. Hiermee maak je in de ClubApp, of via het online reserveringssysteem een account aan. Met dit account kun jede padel- of tennisbanen reserveren.

Als lid kun je 7 dagen van tevoren reserveren. Dit kan op twee van de vier banen. De andere twee banen zijn voor de verhuur aan niet leden. Op het moment dat de banen niet verhuurd zijn, kun je als lid 6 uur van te voren de baan alsnog reserveren. Je kunt een baan voor maximaal 1 uur reserveren. Hiervoor dien je met minimaal een ander lid te spelen, en deze op te geven bij de reservering. Spelen er ook niet leden mee? Deze kun je toevoegen als introducee, je betaalt €6,00 per introducee.

Interne competitie

Voor leden is een interne competitie opgezet. De Zomer/ Winterladder PADEL geeft leden de mogelijkheid elkaar uit te dagen en te klimmen (of te dalen) op de ladder! Je schrijft je samen in met je dubbelpartner, via deze informatiepagina vind je meer informatie over de KNLTB MatchApp.

WhatsApp Community

Leden krijgen ook toegang tot de WhatsApp Community waar ze elkaar kunnen vinden om samen te padellen. Wil je in deze community? Mail dan naar [email protected].

 

Niet-Leden

Padelbaan reserveren

Ben je (nog) geen lid bij TPV de Hulk, maar wil je toch af en toe padellen? Dat kan! TPV de Hulk heeft twee banen beschikbaar gesteld voor verhuur aan niet-leden. Via de website of app van Meet & Play kun je gemakkelijk zien welke banen nog beschikbaar zijn. In plaats van een vast bedrag per jaar betaal je in dit geval per keer. Er wordt onderscheid gemaakt in dal- en piekuren. Per categorie betaal je een ander tarief.

Daluren:

  • Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30;
  • Weekend van 8:30 tot 12:30;
  • Tarief per uur: €20,00.

Piekuren:

  • Maandag t/m vrijdag van 17:30 tot 22:30;
  • Weekend van 12:30 tot 22:30 uur;
  • Tarief per uur: €24,00.

Een baan is voor twee achtereenvolgende uren te reserveren.

Verhuur rackets

Er zijn voldoende rackets aanwezig, deze zijn te huren in de kantine voor €2,50 per racket per keer. De rackets hangen bij binnenkomst van het clubgebouw direct voor je in de hal. Het clubgebouw kom je binnen met de ontvangen code waarmee je ook het terrein op bent gekomen. De rackets zijn van het merk PadelBros, official partner van TPV de Hulk!

Openingstijden kantine:

  • Maandag t/m vrijdag van 18:30 tot 23:00*;
  • Weekend: 10:00 tot 18:00 (afhankelijk van competitie)*;
  • Telefoonnummer: 0229 238 521.

* Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden

 

Les

Sinds de opening van de padelbanen biedt TPV de Hulk in samenwerking met Potjepadel lessen aan. De lessen worden aan zowel leden als niet-leden aangeboden, voor beide groepen gelden andere tarieven. Het aanbod is terug te vinden op de site van Potjepadel.

Lidmaatschap Categorie Tarief p.p. op basis van een groep van 4 personen
9 weekse reeks
Padel- of combilidmaatschap Jeugd €78,75
Volwassen €112,50
Geen lidmaatschap Jeugd €105,25
Volwassen €139,50
Inschrijven voor lessenreeks

 

Contracten

Leden kunnen tegen betaling een baan reserveren op een vast moment in de week. Je bent verzekerd van dit moment voor de duur van een half jaar (1 april t/m 30 september) of een heel jaar (1 april t/m 31 maart).

Duur Categorie Tarief
Half-jaarcontract*
1 april t/m 30 september of 1 oktober t/m 31 maart
Daluren €360,00
Piekuren €432,00
Jaarcontract*
1 april t/m 31 maart

Daluren €540,00
Piekuren €864,00
* Evenementen van TPV de Hulk hebben ten alle tijden voorang op jouw speelmoment. Het gaat hier bijvoorbeeld om het open toernooi of de clubkampioenscappen, dus 3 a 4 weken per jaar. VOL = VOL.

Voor het afnemen van een contract kun je contact opnemen via: [email protected]

 

Evenementen

Wil je een evenement organiseren, en/ of meerdere banen tegelijkertijd afhuren? Ook dit is mogelijk! Laat op tijd weten wat de plannen zijn, zodat we in overleg het een en ander kunnen organiseren. Daarnaast zijn hierin ook verschillende mogelijkheden, en kun je het evenement beperken tot alleen padel, maar ook uitbreiden met bijvoorbeeld tennis, jeu de boules of zelfs een georganiseerde BBQ! Voor het bespreken van de mogelijkheden kunt u mailen naar: [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286