Tennisles bij TPV de Hulk

Lessen volgen doe je bij TPV de Hulk!

Neem contact op met trainer Stephan Bakker via: [email protected] 

Samenwerking TV de Hulk en tennisschool Kennemerland

Al jaren werken we samen met tennisschool Kennemerland, waar diverse enthousiaste en kundige leraren werken. Alle leraren zijn gecommitteerd en gediplomeerd met het fenomeen Tenniskids, een lesprogramma voor de kleine kinderen gestimuleerd door de KNLTB.

De leraren zijn voortdurend op de hoogte van de laatste technieken en tactieken door regelmatig (verplicht) op cursus te gaan. Lesinschrijvingen (via het internet) worden i.s.m. met de verschillende commissies ingedeeld en gepland. Alle leraren zijn gediplomeerd en hebben een Cios, ROC of KNLTB opleiding genoten. Desgevraagd helpt de tennisschool ook met het meedenken in een beleidsplan van onze vereniging.

Bij ziekte van een tennisleraar heeft de tennisschool vaak in 90 % van de gevallen een invaller op dezelfde dag. Zijn er meerdere uren dan een tennisleraar aankan dan wordt er een tweede of zelfs derde leraar geregeld.

Maak kennis met...

Stephan Bakker

Ik ben Stephan Bakker, ik ben 24 jaar.Ik woon in Uitgeest en ben daar ook begonnen met tennis. Ik tennis sinds mijn 9e en wist al vrij vroeg dat ik daar later m'n werk van wilde maken. Sinds mijn 19e geef ik tennisles en sinds de zomer van 2022 ben ik hoofdtrainer bij TV De Hulk. Naast tennissen houd ik eigenlijk wel van alle sporten en ben ik graag actief bezig. Ik kan genieten van Zomervakanties (warme vakanties aan het strand) en ook luister ik graag muziek. 

Naast tennisles geven speel ik zelf ook nog fanatiek competitie bij TC Bakkum. Daarnaast werk ik voor de tennisbond en begeleid ik clinics samen met oud toptennissers zoals Paul Haarhuis. Tennis is voor mij erg belangrijk en zeker in de zomer met mooi weer doe ik niks liever dan op de baan staan!! 

Wil jij ook beter worden in het tennis, neem dan contact op met Stephan Bakker (06 – 21409427) of via e-mail: [email protected] 

De trainingen vinden plaats van maandag t/m donderdag op verschillende tijdstippen. De training is per keer 50 minuten.

Iedereen, dus van 4 jaar t/m .. jaar, komt in aanmerking voor de trainingen. Er wordt zowel in de zomer als de winter getraind. Men traint in groepsverband of privé (indien mogelijk).

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286