Het bestuur en de commissies

Tennis/padelvereniging De Hulk heeft een bestuur en diverse commissies die allemaal hun steentje bijdragen om het zo leuk en gezellig mogelijk te maken.

Het bestuur (aangegeven met een *) en de commissies bestaan uit een aantal enthousiaste (jeugd)leden en ze hebben allemaal hun eigen specifieke taken. Zo heeft TPV De Hulk een voorzitter, penningmeester en secretaris en de volgende commissies: Technische Commissie, Jeugd Commissie, Kantine Commissie, Accommodatie Commissie, Evenementen Commissie, Public Relations en een Communicatie Commissie.

Heeft U vragen aan een van de bestuursleden?
Klik op de commissie die u iets wilt vragen en stel de vraag per e-mail.

Voorzitter Arthur Henar* [email protected]
Secretaris Pleuni den Boef* [email protected]
Penningmeester Ruud Smolders* [email protected]
Ledenadministratie Kirsten Baden* [email protected]
Communicatie Coordinator Vacant [email protected]
Senioren Coordinator Niels van Dijk [email protected]
Jeugd Coordinator Vacant [email protected]
Winter/Zomeravond commissie Ton RIjnbeek/Kees vd Ende [email protected]
Toernooi Commissie Kevin Henar [email protected]
Competitie Commissie Willeke Hoogland/Michael Rodermond [email protected]
Padel Commissie Niels van Dijk [email protected]
Jeugd Commissie Vacant [email protected]
Kantine Commissie Servan Bakker [email protected]
Accommodatie Commissie Bertus Guichelaar [email protected] 
Public Relations Arthur Henar/Frits Pijtak [email protected]
Communicatie Commissie Frits Pijtak [email protected]
Evenementen Commissie Deborah Boering [email protected]

 

Wie doet wat?

De TC organiseert voor seniorleden (18 jaar en ouder) onderlinge (gezelligheids)toernooien. Zoals clubkampioenschappen, winteravondcompetitie en zomeravondcompetitie. Er worden ook sportieve uitwisselingen georganiseerd met ander verenigingen zoals winterkunstgrascompetitie. Ook zijn er voor de senioren de diverse K.N.L.T.B. competities op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Op de woensdagmorgen is er koffietennis, op de vrijdagmiddag 55+ tennis en vrijdagavond is er labelavond. Deze 3 activiteiten worden door vele Hulkleden bezocht en als zeer gezellig ervaren.

De JC is er voor de jeugdleden. Zij organiseert voor de jeugd onder andere TennisKids, clubkampioenschappen, uitwisselingen met andere verenigingen, winterkunstgrascompetitie en andere diverse activiteiten zonder tennis. Ook zijn er voor de jeugd de diverse K.N.L.T.B. competities op woensdagmiddag, zaterdag en zondag.

De KC zorgt ervoor dat de kantine op regelmatig open is en dat er altijd voldoende eten en drinken aanwezig is. Daarnaast organiseert zij ook activiteiten in de kantine, zoals kaartavonden in de wintermaanden.

De AC is er verantwoordelijk voor dat het complex en de banen op en top blijven in de zomer en in de winter.

De EC organiseert gezellige activiteiten voor alle leden.

Dan hebben we nog de PR. Zij zorgt voor bekendheid van de vereniging. Via sponsoring en advertenties zorgt zij voor extra inkomsten, zodat de kosten voor de leden zo laag mogelijk zijn.

De Communicatie Commissie verzorgt regelmatig een nieuwsbrief, zodat de leden op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Via deze site kunnen leden zich aan- en afmelden. Het glossy-magazine HulkEYE verschijnt twee keer per jaar.

Al deze commissies organiseren, samen met een Open Toernooi Commissie, elk jaar het ‘Theehuisje.’ Dit is het regionaal zeer bekende Open Toernooi. Voor iedere tennisser uit Hoorn en omstreken een ware happening, waar men zelfs vakantie voor neemt om mee te kunnen doen. Dit evenement is altijd in week 31.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286