Bridge

Iedere woensdagmiddag is er een bridgedrive inloop in de kantine. De groep bridgers die nu bestaat uit ongeveer 40 personen, waarvan er gemiddeld 20 á 24 personen iedere week komen. Het is op basis van inloop en wordt gezorgd dat je altijd kan spelen. De groep is ontstaan uit de leden van de club en aangevuld met een bestaande groep vanuit het centrum. De sfeer is lekker ontspannen, want je speelt hier voor je plezier. De bedoeling van deze middag is om het geleerde in de cursus in de praktijk te brengen onder genot van een drankje en af en toe een hapje.

De tot nu gehouden sfeervolle Paas- en Kerstdrives waren mede door het beschikbaar stellen van prijsjes en hapjes door de vereniging een groot succes. De tot nu gehouden drives waren tot nu toe altijd vol en mede door de inzet van Ruud, Marja, Ton en Lenie zeer geslaagd.

In het verleden zijn eerdere pogingen gedaan om het bridgen bij De Hulk op de rails te krijgen, deze zijn deels gelukt maar zijn inmiddels gestopt.

Sinds ik bij De Hulk begonnen ben met een beginnerscursus in januari 2017 heeft het bridgen een vaste plaats verworven bij de club. Ik heb inmiddels diverse cursussen gegeven en vooral de workshops sloegen het 1e halfjaar van 2018 erg aan.

Op dit moment is alleen de inloop op woensdagmiddag actief en als je geïnteresseerd geraakt bent kun je gewoon een kijkje kunnen nemen of natuurlijk meteen aanschuiven. De kosten zijn €7,50 inclusief 2 non-alcoholische dranken.

De plannen voor volgend jaar zijn in ieder geval het voortzetten van de woensdag, gaat nu ook gewoon door en vanaf medio januari een beginners-/ vervolg-/ herhalingscursus te geven op de dinsdag-/donderdagmiddag. We houden dit jaar weer een kerstdrive en deze vind waarschijnlijk plaats op woensdag 20 december. Voor nadere informatie kunt u mij mailen naar [email protected] of per telefoon 06-23032723.

Rudi Kruiswijk

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286