Tennissen bij TPV de Hulk

 
Tennissen bij TPV de Hulk, sinds februari 2023 zijn de vijf tennisbanen weer bespeelbaar!

Wat houdt het tennissen bij TPV de Hulk nu precies in? Ten eerste maken wij bij de Hulk onderscheid in twee groepen, leden en niet-leden. Hieronder worden de opties tot het bespelen van de sport per groep beschreven.

Lid worden bij TPV de Hulk

 

Leden

Contributie

Om lid te worden bij TPV de Hulk betaal je een jaarlijkse contributie, deze betaal je medio januari, het lidmaatschap loopt van 1 april tot en met 31 maart het jaar daarop. Schrijf je jezelf op een later moment in het jaar in, dan wordt een contributie berekend vanaf de eerstvolgende maand tot 31 maart. Een tennis lidmaatschap kost €130,00, je kunt er ook voor kiezen om lid te worden van zowel tennis als padel, hiervoor hebben wij een combilidmaatschap a €195,00 per jaar. 

Tennisbaan reserveren

Op het moment dat je lid bent bij de Hulk, ontvang je een bondsnummer. Hiermee maak je in de ClubApp, of via het online reserveringssysteem een account aan. Met dit account kun je, afhankelijk van jouw lidmaatschap, de tennis- en/ of padelbanen reserveren.

Als lid kun je 7 dagen van tevoren reserveren. Dit kan op alle vijf de banen. Een van deze vijf banen wordt regelmatig gebruikt voor de tennislessen. Je kunt een baan voor maximaal 1 uur reserveren. Hiervoor dien je met minimaal een ander (padel of combi) lid te spelen, en deze op te geven bij de reservering. Spelen er ook niet leden mee? Deze kun je toevoegen als introducee, je betaalt €5,00 per introducee.

Interne competitie

Voor leden is een interne competitie opgezet. De zomer- en winteravond competitie geeft leden de mogelijkheid om wekelijks de baan op te gaan tegen een ander duo! Je schrijft je samen in met je dubbelpartner, houd hiervoor de site in de gate.

 

Niet-Leden

Tennisbaan reserveren

Ben je (nog) geen lid bij TPV de Hulk, maar wil je toch af en toe tennissen? Dat kan! TPV de Hulk heeft de banen ook beschikbaar gesteld voor verhuur aan niet-leden. Via de website of app van Meet & Play kun je gemakkelijk zien welke banen nog beschikbaar zijn. In plaats van een vast bedrag per jaar betaal je in dit geval per keer.

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 22:30;
  • Weekend van 8:30 tot 22:30;
  • Tarief per uur: €10,00.

Een baan is voor maximaal een achtereenvolgend uur te reserveren.

Verhuur rackets

Er zijn voldoende rackets aanwezig, deze zijn te huren in de kantine. Let wel goed op dat de kantine open is op het moment dat je gaat spelen. 

Openingstijden kantine:

  • Maandag t/m vrijdag van 18:30 tot 23:00*;
  • Weekend: 10:00 tot 18:00 (afhankelijk van competitie)*;
  • Telefoonnummer: 0229 238 521.

Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286