Ledeninformatie Algemeen

Spelregels voor het aanmelden als nieuw lid:

  • Meldt u zich aan na 1 januari dan berekenen we contributie naar gelang het aantal resterende maanden tot 31 december van het jaar.
  • Als u zich aanmeldt dient u het formulier volledig in te vullen en te verzenden. Zodra het formulier en pasfoto door ons zijn ontvangen zullen wij u een rekening sturen voor de contributie en inschrijfgeld. Ongeveer 14 dagen nadat u het inschrijfgeld en contributie heeft betaald, krijgt u bericht op het door u ingevulde mailadres; om Uw KNLTB-pasje te komen afhalen in de kantine van de tennis/padelvereniging. Pas dan kan u tennissen bij TPV de Hulk.

Spelregels voor het opzeggen van uw lidmaatschap:

  • Opzeggingen dienen voor 31 december binnen te zijn. Na deze datum zullen wij u € 17.50 administratiekosten in rekening brengen. De kosten voor opzeggingen na 31 januari zijn € 25.00, aangezien uw KNLTB afdracht dan al is gedaan door de vereniging.
  • Na betaling van de administratiekosten zullen wij U afmelden tot dan blijft u verplicht tot het betalen van de contributie. Wij zullen u dan ook niet afmelden en blijft u betalingsplichtig tot dat u de contributie heeft betaald.
  • Na ontvangst van het formulier krijgt u automatisch een bevestiging van uw opzegging.
  • Wij adviseren u deze mail te bewaren tot 1 februari. Mochten er kosten aan uw opzegging verbonden zijn, zullen wij via e-mail verzoeken deze te voldoen.
  • Ook vragen wij u om een reden van opzeggen op te geven. Dit is niet noodzakelijk, maar wij willen graag weten wat wij eventueel binnen de organisatie kunnen verbeteren zodat u misschien wel lid had willen blijven.

Contributies en lidmaatschappen ->

Wijzigingen van je persoonlijke gegevens

Je mailadres en telefoonnummer kan je zelf wijzigen in Mijn Club.
Andere wijzigingen kan je doorgeven via het wijzigingsformulier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286