Crowdfunding

 Tennisvereniging TV de Hulk is een financieel gezonde en actieve vereniging die investeert in haar toekomst In fases willen we door de aanleg van 4 Padelbanen, het vernieuwen van de toplaag van baan 1,2 en 3 en het moderniseren van het clubhuis de vereniging naar de 21ste eeuw brengen.

Padel is een snelgroeiende sport in Nederland en iedere tennisvereniging die op lange termijn een bloeiende vereniging wil blijven gaat investeren in de aanleg van Padelbanen. De verenigingen die ons zijn voorgegaan hebben ervaren dat veel eigen leden gaan Padellen en ze zien ook een grote instroom van jongvolwassenen die Padel lid worden van hun vereniging. De bezetting van de Padelbanen is bij hen erg hoog en de investering is door deze verenigingen snel terugverdiend.

Voor de financiering van deze fases zoeken we leden en anderen die onze vereniging een goed hart toedragen. Met extern financiering door middel van Crowd funding willen we deze fases gaan realiseren. Het betreft eigenlijk een schenking, vooruit betaling contributie en lening aan de vereniging, deze laatste is voor de deelnemers fiscaal aantrekkelijk is.

We hebben 6 modaliteiten:

·       Eenmalige of periodieke schenking.

·       Vooruit betalen van de diverse lidmaatschappen.

·       Lening over 5 jaar 2% rente.

·       Lening over 10 jaar 2% rente, eerste 5 jaar aflossingsvrij.

·       Lening over 5 jaar 6% rente, met terugschenken van de rente.

·       Lening over 10 jaar 6% rente, eerste 5 jaar aflossingsvrij met terug schenken van de rente.    

Bent u geïnteresseerd dan vragen wij u contact op te nemen met de penningmeester Ruud Smolders ( [email protected] ) of met ieder ander bestuurslid (Arthur Henar, Kirsten Baden, Pleuni den Boef, Stefan Schoenmaker) of met de overige Padel commissie leden (Rob Woldberg, Tanja vd Heijden, Servan Bakker, Rob Bierman).U kunt ook mailen naar [email protected]   Als u het formulier invult en inlevert zullen we  contact met u opnemen, zodat we antwoord kunnen geven op al uw vragen.   

We hopen op uw steun  Klik hier om formulier in te vullen 

Met vriendelijke groet Het bestuur en padel commissie 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286