Betaalde bardiensten

 Bardiensten!!  

Ja de bardiensten dat wil wat!!

Wij als bestuur hebben enigszins een flinke inschattingsfout gemaakt. In eerste instantie wisten we dat de meeste onder de leden een probleem hadden met de verplichte bardiensten en dat we dat probleem gingen vergroten als we  de nieuwe padelleden dit gingen  verplichten. Wij moesten dus iets gaan verzinnen om dit probleem op te lossen en dachten dat gevonden te hebben om in ieder geval de padelleden €25,= extra te laten betalen en de tennisleden de diensten af te laten kopen voor €25,- om zodoende een potje te creëren om zo de mensen een belastingvrije vergoeding te kunnen geven als zij een bardienst lopen. Met een extra percentage van de kantineomzet en de verhuur van de banen wilden we deze pot vergroten om voldoende financiële armslag te hebben om de vergoedingen uit te betalen. Dat was de theorie, echter in de praktijk werkt het niet zo als wij hoopten dat het zou lopen. Er zijn namelijk veel te weinig gegadigden die deze  “betaalde” bardiensten willen lopen.

We hebben echter nog vele gaten open die opgevuld moeten worden!! Ons verzoek is nu aan alle leden(of familielid/vriend/vriendin) om te kijken naar de mogelijkheid om 1 of meerdere bardiensten per maand te draaien, je krijgt hier een vergoeding van €25.- voor een dagdienst en €30,- voor een avonddienst (officiële vrijwilligers vergoeding) tot een maximum van €5,- per uur, €190,- per maand en €1900,- per jaar (belastingvrij).  Tevens gaan we starten met een vergoeding voor jongeren (studenten) vanaf 16 jaar. Deze is echter  wel belast als we een bedrag hoger gaan betalen dan de vaste vrijwilligersvergoeding van €5.- en dienen er dus loonbelasting en sociale lasten voor betaald worden. Het start bedrag is €10 per uur met een maximum van €12,50 per uur afhankelijk van de omzet. Je komt dan in dienst bij TPV de Hulk als Oproepkracht en je wordt uitbetaald begin volgende maand.

Geef je op via mail [email protected]  en je kan via de club app kijken welke dagen nog open staan en deze invullen, wij zullen dan bijhouden wie wanneer een dienst loopt en de vergoeding op je rekening iedere maand storten. Help je vereniging groot worden en houd er zelf ook nog iets aan over, samen kunnen we dit fixen!!

 

Groetjes, Arthur. Voorzitter TPV de Hulk. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286