Avondcompetitie wedstrijden inboeken

22 april 2024


Vanaf heden zelf de avondcompetitie-wedstrijden inboeken


We zijn nu zo’n vier maanden onderweg met de nieuwe vorm van avond-competitie spelen. De Match-App is redelijk ingeburgerd bij de gebruikers. Het systeem heeft helaas nog steeds last van enkele kinderziektes, maar wij worden er steeds handiger mee. Dat is mooi om te zien, en daarom gaan we nu weer een stapje verder.

Zoals jullie weten plan ik de wedstrijden handmatig in. Dit kost mij veel tijd, wat ik er natuurlijk voor over heb, maar ideaal is anders… Nu weet ik dat jullie handig genoeg zijn met de reserveringsapp (niet de Match-App, maar de Club-App) om dit ook zelf te kunnen doen. Dus vanaf heden is het mogelijk om de wedstrijden zelf in te plannen binnen de huidige ronde op baan 1, 2 of 3.

Zo kunnen jullie alvast kijken of het allemaal duidelijk is, en of het lukt hier gebruik van te maken. Vanaf de volgende ronde (20-05 t/m 27-06), moeten jullie de geplande wedstrijden zélf invoeren. Op 17 mei zet ik de ronde ‘live’ en kunnen jullie de wedstrijden invoeren. Mocht je een andere datum kiezen voor een geplande wedstrijd, probeer deze dan op een maandag, dinsdag of donderdag in te plannen. Op deze dagen is het namelijk mogelijk om vooruit te plannen.

Het is niet de bedoeling dat de banen worden gereserveerd voor het vrij-tennissen. Hier is de woensdag voor, en blijft de regel van kracht dat je een week van te voren de baan kunt reserveren. Natuurlijk kunnen jullie wel vrij tennissen op de banen, maar mijn verzoek is dan om dit in te plannen vanaf een week van te voren.

Mochten jullie vragen hebben, mail dan naar [email protected], of neem telefonisch (0637221609) even contact met mij op. Mocht je er nu echt niet uitkomen, dan wil ik gerust eens uitleggen hoe het allemaal werkt met een kopje koffie bij de Hulk, ook daarvoor kun je contact met mij opnemen.

Succes alvast, en veel speelplezier!

Niels van Dijk 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286