Tennis en Padel KNLTB najaarscompetitie 2024

22 mei 2024


De voorjaarscompetitie is nog niet afgelopen en we kunnen ons alweer opgeven voor de najaarscompetitie. Jij en jouw team spelen toch ook mee? 
 
De competitie vindt plaats van 9 september t/m 13 oktober (eventuele inhaaldata 14 oktober t/m 3 november). Schrijf je gauw in, dit kan tot uiterlijk 16 juni! 
 
Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected].
Geef bij de inschrijving op, uit welke personen jouw team bestaat. Wie de aanvoerder van het team is. Op welke dag je wilt spelen (* vrijdag, zaterdag of zondag) en aan welke competitie je wilt deelnemen.

*Let op! Op de vrijdagavond is al vol
 
Deze competitie is zowel voor tennis als padel georganiseerd. Indien je aan beide competities wilt deelnemen, speel je 2 dagen in de week. Als je bv.op vrijdag wilt padellen , kan je op zaterdag tennissen. Allebei op 1 dag is niet toegestaan.
 
Let op! Voor deze competities dient iedere speler van je team lid te zijn bij T.P.V. De Hulk. En als team dien je alle dagen die je speelt beschikbaar te zijn. 
Tevens zitten er kosten verbonden aan het deelnemen aan deze competitie. Deze kosten bedragen € 70,- per team (zowel voor tennis als padel).
 
 
Voor vragen, neem dan gerust contact op met Willeke of Michael.
 
extra info let op !
 
Na het open toernooi (begin augustus) wordt er gestart met de verbouwing van het clubgebouw. Er wordt langs de padelbanen een tijdelijke bar met beperkte faciliteiten neergezet en een tent De kantine is tot het eind van het jaar gesloten. Ook kan er tot die tijd geen gebruik worden gemaakt van de douches. Hou hier dus rekening mee. 
 
 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286