Bardiensten

07 maart 2023


Beste leden

Er schijnt wat onduidelijkheid te zijn over wanneer de afkoop van de bardiensten begint.

Afgelopen seizoen (2022) heeft  U een verplichte bardienst in moeten vullen deze bardiensten vallen buiten de huidige afkoop regeling. Indien U toen uw bardienst heeft ingevuld op een datum in 2023 dan vallen deze onder het seizoen 2022. U loopt dus tot 31 maart 2023 gewoon uw verplichte bardienst van afgelopen seizoen. De afkoop gaat in per 1 april 2023 U hoeft dus als U de bardienst heeft afgekocht geen nieuwe bardiensten in te vullen

Dat dit misschien voor u verwarrend is, is begrijpelijk maar om enige duidelijk te verschaffen de volgende uitleg al is het al met al best een ingewikkeld verhaal.

Bij de Hulk wordt er gewerkt met 2 verschillende seizoenen. Er is het financiele seizoen dat loopt van 1 januari tot en met 31 december en we hebben te maken met het KNLTB seizoen dat loopt van 1 april tot 31 maart.  Het KNLTB seizoen is van oorsprong gebassseerd op het spelen op gravel en dat is vanaf 1 april. Dit is niet bepaald door de Hulk maar door de KNLTB dus daar kunnen we weinig aan veranderen. Het financiele seizoen heeft te maken met de boekhouding en de belastingdienst dus daar is ook niet veel aan te doen.

De Hulk werkt voor de bardiensten en het lidmaatschap met het officiele KNLTB seizoen. Wat inhoud dat U uw verplichte bardiensten kunt lopen tussen 1 april en 31 maart. U lidmaatschap  loopt ook tot 31 maart maar U wel moet opzeggen voor 31 december (i.v.m. financiele seizoen) Na dat U heeft opgezegd mag U dus gewoon blijven spelen tot 31 maart zonder dat U daarvoor extra moet betalen. Maar U bent ook verplicht om de eventuele bardiensten die U heeft ingevuld tot 31 maart gewoon te lopen.

Dus in het kort voor iedereen die dit seizoen zijn bardienst heeft afgekocht maar nog wel een bardienst heeft staan tot 31 maart. U moet deze bardienst nog gewoon lopen. U afkoop regeleing start op 1 april (het KNLTB seizoen)

Ik hoop U wat duidelijk te hebben verschaft en U gewoon uw verplichting nakomt door U eventuele bardienst in maart 2023 gewoon te lopen.

Met vriendelijke groet

Tanja

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 238 521

TPV De Hulk

Dwaalpark 1
1622 KZ Hoorn

KVK-nummer

40625286